Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Møtestedet i Teveldalen

Teveltunet Fjellstue ligger et lite steinkast fra Tevellia. Her kan du nyte lokal øl i glassbaren med utsikt mot Steinfjellet.

 

Det er gangavstand fra hyttefeltet til Teveltunet. På tunet finner du blant annet utleiehytter, fjellstue, bryggeri og Tevelhallen med kongresshall, gammebygg og en spektakulær glassbar vendt mot vannet og Steinfjellet. Det er vanskelig å se hvor flott denne baren faktisk er når du kommer gående gjennom tunet. Men det er en opplevelse i seg selv å smake på lokalbrygga øl i den gode atmosfæren i baren. Her kan du bestille ølsmaking sammen med hyttenaboene.

Teveltunet er kjent for god mat og gode tradisjoner. Her møtes bedrifter til kurs, konferanser og aktiviteter. Teveltunet blir ofte valgt som tilholdssted for store begivenheter som konfirmasjoner, selskap og bryllup. I løpet av året arrangeres det familiedager og festligheter tilknyttet ferier og helg som er åpne for nærområdet.  Teveltunet har dessuten eget fjellbryggeri, og hvert år arrangeres oktoberfest på tunet. I tillegg til bryggeriet er det etablert eget modningshus for spekemat i samarbeid med Meråker Kjøtt. Teveltunet er med i nettverkene AUK, Håndplukket og Hanen.