Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Gjør alvor av hyttedrømmen - Finn din tomt

Vi selger nå tomter i hyttefeltene Skifertoppen og Kvartslia. Se fasiliteter og planer for området i kartet under, og klikk på det feltet du ønsker å utforske mer.

Et steg nærmere drømmen
- Utvalgte hyttemodeller

Vi samarbeider med flere hytteleverandører i Tevellia, og vi kan derfor presentere et utvalg av hytter som kan passe på de ulike tomtene. Men alle tomtekjøpene står fritt til å velge hytteleverandør selv.

SELBUHYTTA PRESENTERER

MAXIMUS

Maximus er lillebror til Max, og er en smart og moderne hytte med en stilren og koselig atmosfære. Maximus ønsker naturen inn med sine store majestetiske vinduer, og passer like godt ved fjorden som på fjellet. Hytta inneholder hele fire soverom, hems, utvendig bod, vaskerom, et romslig bad og et stort oppholdsrom med stue og kjøkken. Her kan man samle storfamilien i helger og ferier, men samtidig ha rom til å trekke seg unna.

SELBUHYTTA PRESENTERER

MAURITS

Moderne og funksjonell.

Romslig hytte på ett plan med overbygd terrasse. Store vindusflater gir panoramautsikt fra oppholdsrom. Stue/kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom, entre og bod.

SANDE HUS OG HYTTER PRESENTERER

SETERSTUGGU MINI

Arealeffektiv og prisgunstig.

Her er det tatt utgangspunkt i norsk seterkultur, men rene linjer, minimalistisk stil, store vindusflater og utpreget bruk av royalimpregnert kledning gir hytten et trendy uttrykk. Dette er en gunstig modell for den som ønsker en mindre og billigere hytte, men likevel har behov for 3 soverom og 2 oppholdsrom.