Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Gjør alvor av hyttedrømmen - Finn din tomt

Vi selger nå tomter i feltet Skifertoppen. Flere tomter kommer til salgs på et senere tidspunkt. Se fasiliteter og planer for området i kartet under, og klikk på det feltet du ønsker å utforske mer.

Et steg nærmere drømmen
- Utvalgte hyttemodeller

Vi samarbeider med flere hytteleverandører i Tevellia, og vi kan derfor presentere et utvalg av hytter som kan passe på de ulike tomtene. Men alle tomtekjøpene står fritt til å velge hytteleverandør selv.

SELBUHYTTA PRESENTERER

TILDE

Tradisjonell og praktisk.
Funksjonell hytte med hems tilpasset storfamilien. Stue/kjøkken, 4 soverom (2 på hems), loftsstue, bad, vaskerom, entre/gang og bod. Kan også leveres med takark for større areal og lysinnslipp på hems

SELBUHYTTA PRESENTERER

MAURITS

Moderne og funksjonell.

Romslig hytte på ett plan med overbygd terrasse. Store vindusflater gir panoramautsikt fra oppholdsrom. Stue/kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom, entre og bod.

BOLIGPARTNER PRESENTERER

GRÅHØ

Hytten passer på flat og lett skrånet tomt.

På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg inneholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.