Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Et fristed fra hverdagen

I Tevellia bygger du mer enn en hytte. Her skaper du ditt helt eget fristed på grensen mellom Norge og Sverige. Her finner du muligheter og opplevelser for hele familien enten du liker vår, sommer, høst eller vinter. Her bygger du en fritidsdrøm i naturen med skog og fjell utenfor hyttedøra. Her finner du både tilrettelagte opplevelser og muligheter for å utforske selv i et nettverk av turløyper og store områder med uberørt villmark.

Tevellia i utvikling

Tevellia er ikke et nytt område, men fortetting i et godt etablert hyttefelt. Her jobbes det med å utvikle et område over tid, som ligger fint til i med skog og fjell i nærhet til hytta. Her finner du et område med utvikling av attraktive tilbud på begge sider av svenskegrensen og i gangavstand fra hytta.

Fasiliteter

I nærhet til hytta finner du både Teveltunet Fjellstue, Rypetoppen Adventurepark og alpinsenteret på Storlien. En kort kjøretur og du er enten nede i Meråker sentrum, eller på Storlien, som blir den aller nærmeste butikksentrum. Du finner både dagligvarebutikker, bensinstasjon, kafé, restaurant, byggvarehandel, verksted, nybygd kjøpesenter (åpnet påsken 2020) – alt du trenger og mere til. Skulle du ha behov for innkvartering finnes det overnattingsmuligheter flere steder både i Meråker og på Storlien.

Fristed

Hva er det som skaper et fristed for deg? Om du er sommer- eller vinterentusiast, våghals eller har begge bena trygt nedpå jorda – Meråker og Tevellia har noe for enhver smak og interesse. Naturen som omgir bygda byr på jakt, fiske, fjellvandring, langrenn, alpint, kiting, klatring og mye, mye mer. Les mer om hva du kan oppleve i Meråker og Tevellia. 

Nærhet til byen

For mange er det viktig at det ikke er for lang reisetid fram til hytta. Til Tevellia kommer du med bil på 50 minutter fra Stjørdal, og litt over 1 time fra Trondheim. Herfra er det kort vei inn til Sverige, og Åre ligger under 1 times kjøring fra Tevellia. Ønsker du å reise kollektivt er det også mulighet til å reise med buss eller tog. Nærmeste togstasjon er på Storlien, som ligger ca. 10 minutter med bil fra hyttefeltet.