Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Svevende opplevelser like utenfor hytteveggen!

Like ved de idylliske hyttetomtene i Tevellia finner du Europas råeste (og sikreste) klatrepark – Rypetoppen! Spektakulære klatreløyper og zip-lines du aldri blir lei av. Klatreparken byr også på mye mer enn bare klatring – her finner du aktiviteter for hele familien!

Vi voksne kan jo bare tenke tilbake til barndommen, da vi klatret på alt som kunne klatres på. Her kan også vi voksne leke klatremus – og suse i zip-line over spektakulære naturområder!

 

Tilpasset for alle
Klatreløypene er tilpasset for å passe de aller minste, og opp til de mest vågale. De mest vågale bør prøve seg på løypa «Fossekallen», hvor du blant annet klatrer rett nedenfor attraksjonen «Brudesløret». Både 71° nord og Norges tøffeste har spilt inn scener på Rypetoppen, det sier jo litt. Men parken er også godt tilrettelagt for både rullestol og barnevogn, og det er rasteplasser rundt om i parken så man kan ta seg en pust i bakken!

Fly over vann og land i de spektakulære Zip-linene i klatreparken.

Parken er jo under stadig utvikling, og det kommer nyeheter omtrent hver sesong. Hoppet på løypa “Jaktfalken” er byttet fra en quick-jump til en quick-flight – så hoppet blir ekstra spektakulært fra i år! forteller daglig leder Eirik Lerberg oss. Han trekker også frem at løypene inne i juvet er noe helt for seg selv. Forrige sesong skaffet de seg også såkalte arctic domes, som ble veldig populære. Ønsker du en natt under stjernehimmelen, kan du jo ta en ekskursjon fra hytta og ut hit!

Ved inngangen til klatreparken finner man fine opparbeidede friluftsområder. På tjernet som omkranser parken, kan man bade, padle SUP eller kano. Det er også her man finner klatreløypene for de minste. Griller og benker er tilgjengelig så man kan nyte sin medbrakte lunsj eller middag utendørs, i idylliske og barnevennlige omgivelser.

 

Rypetoppen tilbyr sesongkort, så kan man besøke parken så mange ganger man vil gjennom hele klatresesongen – det er jo perfekt om man har hytte i Tevellia!

Vi klatres på Teveldalen!

Og du!? Vil du vinne dagspass til parken i sommer? De siste årene har vi hatt konkurranse på vår facebook-side!